Lad os vise dig forskellen

Vi ved, hvor effektiv lønadministration kan være. Vi vil gerne høre lidt mere om hvordan I gør i dag - så kan vi hurtigt finde ud af om Pento er en bedre løsning.


1-5

Kristian Lyhne, Emplate

Pento er klart det bedste lønsystem derude. Nemt at bruge, hurtig onboarding og virkelig god support.

Om Pento

Vi er ikke som de andre. Vi forsøger at bygge en virksomhed hvor vi elsker at gå på arbejde. Læs om det her.
Photo

Verden ændrer sig hele tiden. Derfor gør vores arbejdskultur det også.

Siden Emil Hagbarth og Jonas Bøgh stiftede Pento tilbage i 2016, har vi forsøgt at gøre tingene lidt anderledes. Vi så os selv bruge alt for meget tid på manuelt arbejde, og ville hellere bruge vores energi på at udvikle os og nå vores mål. Derfor startede vi Pento. Vi vil gøre moderne virksomheder mere effektive, automatisere manuelle processer og få mere tid til det der rent faktisk betyder noget.

Vi tror de bedste virksomheder i dag er dem der stoler på deres medarbejdere, og måler dem på resultater fremfor hvor meget tid de har brugt på kontoret. Derfor har vi også en meget fleksibel arbejdskultur, hvor alle kan arbejde hvor man vil, og vi beder ikke folk arbejde om morgenen hvis de føler sig mere produktive om aftenen.

  • 5 medarbejdere i Danmark
  • 2 medarbejdere i Portugal
  • 1 medarbejder i Estland

Gør som hundredevis af danske virksomheder

Mange danske virksomheder er allerede skiftet til Pento. Den største grund til skiftet er som regel markant besparelse af tid i forbindelse med lønkørslen.

Vi sætter stor pris på gennemsigtighed

På vores blog deler vi ud af tal og historier, som du normalt ikke vil høre fra andre virksomheder. Vi tror på at transparens gør os dygtigere, og vil gerne fortælle om vores erfaringer.

Vores ultimative mål er at optimere HR og løn

Hvis du arbejder med løn eller HR, så ved du, at der er mange manuelle opgaver. Vi vil gøre gamle systemer til fortid, og hjælpe dig med at bruge tid på bedre ting.

Vi bygger Pento til Danmark fra hele Europa

Vores team er 100% remote, hvilket betyder at vi ikke har noget fælles kontor, og at alle arbejder fra forskellige byer. Vi er fordelt rundt omkring i hele Europa, og alle på teamet har mulighed for at tage deres arbejde med ud at rejse, eller hvis man flytter.

Jonas Bøgh Sune Thomsen Emil Rasmussen Joao Dias Kuldar Kalvik Mickael Gomes Simon Skøt Thea

Vi mødes 3 gange om året på Pento Team Retreats

Vi kan nå langt med teknologi, men intet slår at møde hinanden i virkeligheden. Derfor flyver vi alle medarbejdere ind til samme by 3 gange om året, hvor vi bor og arbejder sammen i en uge.

Sidste team retreat gik til Malaga, hvor der også var masser af tid til andet end arbejde.

Opret din virksomhed og spar tid på lønadministration allerede i dag

Gennemgå din e-mail-adresse...

Lad os vise dig, hvordan Pento kan gøre en forskel for din virksomhed

Er du i tvivl om hvorvidt Pento er en bedre løsning for jer? Vi vil gerne give dig en gratis gennemgang af produktet, så du kan se forskellen.

Få en demo